Leuk dat je kiest voor de theoriecursussen van NuTheorie!

NuTheorie verzorgt eendaagse cursussen voor het theorie-examen B. Wij helpen jaarlijks duizenden cursisten bij de eerste stap naar het rijbewijs en kunnen met trots zeggen dat we het hoogste slagingspercentage (82,5%) van Nederland hebben.

Naar theoriecursus 🚀

De cursus

Nutheorie is gespecialiseerd in het geven van theoriecursussen. Wij focussen ons volledig op de theorie en verzorgen geen praktijklessen. Onze theoriecursussen zijn zorgvuldig samengesteld en zijn gebaseerd op bewezen wetenschappelijke onderzoeken. Daarnaast houden wij regelmatig evaluatie- en brainstormsessies om onze diensten te verbeteren.

Onze cursusleiders zijn getrainde professionals in het geven van theoriecursussen. Voordat zij theorielessen mogen geven, volgen ze een uitgebreid inwerkingstraject waarin alle facetten van lesgeven worden behandeld.

Verantwoord leren

Met behulp van gedegen cursusmateriaal bereiden wij kandidaten voor op hun theorie-examen. Door de combinatie van opleiding en examen op één dag te boeken, ontzorgt NuTheorie de kandidaten. De focus ligt echter niet alleen op het halen van het examen, maar ook op de kwaliteit van de opleiding. Hierdoor kunnen cursisten straks bijdragen aan een goede verkeersveiligheid.

Prijzen & Lespakketten | Incl. Herexamengarantie!

De meeste cursisten kiezen voor het All in Pakket. Dit pakket bevat 50 lesuren, is inclusief herexamens en bevat de tussentijdse toets. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een ander pakket of een spoedpakket. Tijdens de proefles bespreken we samen welk autorijlespakket het meest geschikt is.

Meer informatie >>