Je proefles is gratis als je bij ons een lespakket afneemt. Besluit je na de proefles om toch bij een andere rijschool verder te gaan, dan betaal je alsnog € 50.

Rijschool JORG biedt rijlessen aan in Etten-Leur en omgeving. Zo kun je ook rijlessen volgen in Etten-Leur, Breda, Bavel, Ulvenhout, Prinsenbeek, Terheijden en Teteringen. Kortom, de gehele omgeving. Weet je niet zeker of we ook in jouw buurt rijden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Als wij lessen in jouw regio word je opgehaald op een vooraf afgesproken plek. Dit kan bijvoorbeeld bij je thuis, op school of je werk zijn.

Je kunt ons via WhatsApp of telefonisch bereiken op telefoonnummer 06 401 444 40. Soms kan het zijn dat we niet direct kunnen reageren omdat wij een rijles geven. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Dat kan, wij zijn aangesloten bij Nutheorie.nl! Op de deze pagina vind je meer informatie over de theorie cursus voor het autorijbewijs.

Je mag bij Rijschool JORG al lessen vanaf dat je 16,5 jaar oud bent. Dit kan dankzij het 2toDrive-concept waarbij je al op je 17e mag afrijden. Totdat je 18 bent, mag je met een coach rondrijden. Een van je ouders kan je bijvoorbeeld begeleiden tijdens het autorijden. Zo kun jij alvast rijervaring opdoen en zodra je 18 bent, mag je zelfstandig de weg op.

Bij Rijschool JORG profiteer je van voordelige lespakketten die volledig zijn afgestemd op je persoonlijke voorkeur. Je kunt al een lespakket afnemen vanaf € 1190. Eventuele herexamens zijn bij ons geheel gratis. Elk pakket bevat een tussentijdse toets, dit vergroot de kans op slagen met ongeveer 16%. Ben je benieuwd welk lespakket bij jou past? Bespreek telefonisch, via WhatsApp of na een gratis proefles met je vaste rijinstructeur welk lespakket het beste bij je past.

Bij Rijschool JORG betaal je € 62,50 voor een losse rijles.

De meeste cursisten kiezen voor het All in Pakket. In dit pakket zitten 50 lesuren. Je kunt ook kiezen voor één van de andere rijlespakketten of een spoedcursus. Twijfel je? Neem dan een gratis proefles af en bespreek met de rijinstructeur welk pakket het beste bij jou past.

Het aantal lesuren dat je nodig hebt, is lastig te voorspellen. De meeste cursisten hebben gemiddeld gezien zo’n 45 tot 55 lesuren nodig voor ze het rijexamen kunnen doen. Sommige cursisten hebben minder lesuren nodig, en sommige wat meer, voordat zij examen doen.

We adviseren je om een gratis proefles bij Rijschool JORG te volgen. Op basis van je proefles kan de rijinstructeur een inschatting maken van het aantal lesuren dat je nodig hebt. Zo weet je welk lespakket bij jou past en wanneer je ongeveer kunt afrijden.

Als je zakt voor je rijexamen, krijg je van Rijschool JORG vaak een gratis herexamen. Ben je gezakt? Dan betekent dit dat je nog een aantal rijlessen moet volgen, zodat je aan de verbeterpunten kunt werken die de examinator heeft opgemerkt. Je betaalt voor de lessen die tussen de twee rijexamens invallen. De gratis herexamens hebben als grote voordeel dat je met minder stress je eerste praktijkexamen ingaat; je weet dat een eventueel herexamen je niet nog een honderden euro’s extra gaan kosten.

De mogelijke tijden tot autorijlessen zijn:

 • Maandag t/m vrijdag: 08.50 uur tot 18.00 uur.
 • Zaterdag en zondag: Worden er geen lessen gereden, tenzij noodzakelijk.

De autorijlessen worden gereden in een gloednieuwe handgeschakelde Volkswagen Golf 7 1.5 TSI met de benodigde opties en speciale details. Per januari 2020 wordt er met deze nieuwe auto gereden.

De Volkswagen Golf staat bekend als zeer goede lesauto door de ideale indeling van het dashboard en het goede zicht door alle autoruiten. Door deze combinatie word er gelijk een grote stap gemaakt in het veilig kunnen deelnemen aan het verkeer.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Gratis bij afname lespakket
 • Thuis of op locatie opgehaald door de instructeur
 • Samen het beste lespakket en het aantal lesuren bespreken

Ook om even te overleggen! 😉

  Of neem direct even contact op:
  06 401 444 40

  Prijzen & Lespakketten | Incl. Herexamengarantie!

  De meeste cursisten kiezen voor het All in Pakket. Dit pakket bevat 50 lesuren, is inclusief herexamens en bevat de tussentijdse toets. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een ander pakket of een spoedpakket. Tijdens de proefles bespreken we samen welk autorijlespakket het meest geschikt is.

  Meer informatie >>