Gratis proefrijles: de eerste stap naar je rijbewijs

Je gratis proefrijles bij Rijschool JORG is jouw eerste stap naar je rijbewijs. Spannend! We vinden het belangrijk dat je zo ontspannen mogelijk in de auto stapt. Onze rijinstructeurs stellen je op je gemak en zorgen ervoor dat je zin hebt om voor je rijbewijs te gaan, zodat jij zo snel mogelijk je roze pasje hebt!

Gratis herexamen(s) bij Rijschool JORG

Neem jij na je proefles een lespakket af bij Rijschool JORG? Dan krijg je van ons de zekerheid van gratis herexamen(s). Bij ons betaal je dus alleen voor de rijlessen en het eerste rijexamen. We hebben een unieke en persoonlijke lesmethode ontwikkeld, waardoor we een hoog slagingspercentage hebben. Voor al onze cursisten gaan we voor in één keer slagen!

Proefles inplannen?

Vul het formulier op deze pagina in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de proefles in te plannen. Het inplannen van een proefles is geheel vrijblijvend en je kunt later

Is de proefrijles gratis?

Een proefrijles is gratis als je besluit om bij ons een lespakket af te nemen. Anders kost een proefles € 46. Na afloop van de proefrijles krijg je van ons een informatiepakket mee met daarin alle benodigde informatie over onze verschillende lespakketten. We geven je natuurlijk de tijd om rustig na te denken, zodat je ook eventueel samen met je ouders en/of verzorgers kunt overleggen.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket
  • Thuis of op locatie opgehaald door de instructeur
  • Samen het beste lespakket en het aantal lessen bespreken

Ook om even te overleggen! 😉

    Of neem direct even contact op:
    06 401 444 40