Wil jij snel je rijbewijs halen? Kies dan voor een spoedopleiding. Een spoedcursus is een grote aanrader als jij je rijbewijs snel nodig hebt, bijvoorbeeld voor het werk, je studie of een vakantie. Volg je een spoedcursus? Dan kun jij je rijbewijs al binnen een week halen.

Je kunt de spoedcursus ook verdelen over 2 à 4 weken, zodat je de lessen goed kunt combineren met bijvoorbeeld je werk of studie. Tijdens de spoedcursus rij je 3 à 4 lesuren achter elkaar. Zo heb jij het rijden veel sneller onder de knie omdat je meer achter het stuur zit dan bij de gewone rijlessen. Je leert met een snelcursus dus veel sneller en gemakkelijker autorijden.

Proefrijles voor spoed opleiding

Wil jij zo snel mogelijk starten met de spoedcursus en je rijbewijs halen? Maak dan direct een afspraak voor een GRATIS proefles. Op basis van de proefles kan je rijinstructeur goed inschatten of je over de capaciteiten beschikt om de spoedcursus te halen. Het is belangrijk dat je snel instructies oppikt en enig rijgevoel hebt. De proefles is gratis als je vervolgens een rijlespakket bij Rijschool JORG afneemt.

Rijschool JORG heeft géén wachttijd. We kunnen per direct een examen reserveren, zodat jij zo snel mogelijk kunt afrijden.

Zorg dat je het theorie-examen behaalt hebt

Wil je aan de slag met de spoedcursus? Zorg dan dat je het CBR theorie-examen hebt gehaald voordat je start met de opleiding. Je mag je praktijkexamen namelijk niet afleggen wanneer je nog niet in het bezit bent van een CBR theorie-examen.

Onze andere lespakketten vind je hier

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Gratis bij afname lespakket
 • Thuis of op locatie opgehaald door de instructeur
 • Samen het beste lespakket en het aantal lesuren bespreken

Ook om even te overleggen! 😉

  Of neem direct even contact op:
  06 401 444 40

  Prijzen & Lespakketten | Incl. Herexamengarantie!

  De meeste cursisten kiezen voor het All in Pakket. Dit pakket bevat 50 lesuren, is inclusief herexamens en bevat de tussentijdse toets. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een ander pakket of een spoedpakket. Tijdens de proefles bespreken we samen welk autorijlespakket het meest geschikt is.

  Meer informatie >>