Even kennismaken..

Rijschool JORG geeft rijlessen in Etten-Leur en omgeving. Wij weten als geen ander wat het halen van je rijbewijs voor jou betekent. Daarom staan kwaliteit, doelgericht werken, service en onze unieke lesmethode centraal.

Autorijlessen op een leuke manier!

Wij vinden het belangrijk dat jij op een gezellige manier je rijbewijs haalt. Onze rijinstructeurs gebruiken een unieke lesmethode waarmee we jou de kwaliteit en het zelfvertrouwen geven om zelfstandig achter het stuur te kruipen.

Persoonlijke lesmethode

Net als jij willen wij ook dat jij je rijbewijs zo snel mogelijk haalt. Wij weten als geen ander dat je als jongvolwassene een hoop leuke dingen hebt waar je je geld aan wilt uitgeven. Onze doelgerichte methode verlaagt het gemiddeld aantal lessen tot het behalen van je rijbewijs met gemiddeld 15 tot 20%. Wel zo fijn, want dat scheelt jouw een hoop tijd!

Met meer zelfvertrouwen de weg op

Rijschool JORG is trots de lespakketten en het slagingspercentage voor het eerste examen. Wij werken met all-in pakketten. Slaag je niet in één keer, dan krijg je je herexamen(s) gratis. Waar andere rijscholen stunten met goedkope pakketten, kunnen zij het vaak niet waarmaken om hun leerlingen in één keer te laten slagen. Dit leidt tot hoge kosten voor de leerling én een laag slagingspercentage voor de rijschool.

All-in auto lespakketten

De pakketten die wij aanbieden, vind je nergens anders. Samen met je rijinstructeur wordt er gekeken hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig hebt. Op basis daarvan kun je een beslissing maken. Je krijgt altijd minimaal een dag de tijd om goed na te denken en te overleggen met je ouders.

 • Aantal benodigde rijlessen
 • Gratis proefrijles
 • Gratis herexamen(s)

Wil jij je rijbewijs snel halen? Op een kwalitatieve en persoonlijke manier? Vraag nu gratis een proefrijles aan en maak kennis met een instructeur van Rijschool JORG.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Gratis bij afname lespakket
 • Thuis of op locatie opgehaald door de instructeur
 • Samen het beste lespakket en het aantal lesuren bespreken

Ook om even te overleggen! 😉

  Of neem direct even contact op:
  06 401 444 40

  Prijzen & Lespakketten | Incl. Herexamengarantie!

  De meeste cursisten kiezen voor het All in Pakket. Dit pakket bevat 50 lesuren, is inclusief herexamens en bevat de tussentijdse toets. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een ander pakket of een spoedpakket. Tijdens de proefles bespreken we samen welk autorijlespakket het meest geschikt is.

  Meer informatie >>